Gå til sidens hovedinnhold

– Vi skal rocke Bjørkelangen!

Artikkelen er over 3 år gammel

BJØRKELANGEN: Fredag 24. august skal den ferske, men likevel rutinerte duoen Håkon Hauer og Monika Walter opptre i Restaurant 4YOUs lokaler i forbindelse med Bjørkelangen Musikkfestival. Hauer lover et variert og rocka repertoar.

– Vi kommer til å spille alt fra Benny Anderssons Orkester og Vidar Sandbeck til Elvis. Også skal vi selvfølgelig trå til med evergreens med for eksempel Creedence Clearwater Revival. Det blir mye harmonisang, da vi har funnet ut at stemmene våre står veldig godt til hverandre, lover vestmarkingen Hauer.

Monika Walter er også fra Vestmarka.

De to eidskogingene er i disse dager aktuelle med Elvis-hyllestbandet For The Hearts konsert med legenden Glen D. Hardin i kultursalen ved Bjørkelangen skole lørdag 14. april, Hauer er vokalist og Walter kordame.

LES OGSÅ: Det største som har skjedd Høland siden forrige årtusen!

Hauer er kjent fra lokale band som blant andre Grukkedal'n Cowboys, Travelin' Band, Vågale Vestmarkinger og Fett Nok.

Gitarist Hauer og pianisten Walter spiller også sammen i Eventbandet, der Hans Ulviken, Totto Johansen og Geir Fagermoen også figurerer.

– Vi gleder oss til å spille på Bjørkelangen og skal rocke skikkelig. Det blir som vår andre hjemmebane, mener Håkon Hauer.

Kommentarer til denne saken