Tilbyr nye kurs i Bjørkebadet

I det nye Bjørkebadet yrer det snart av liv. I uke 41 starter svømmegruppa i BSF opp med kurs. Foto: Trym Helbostad

I det nye Bjørkebadet yrer det snart av liv. I uke 41 starter svømmegruppa i BSF opp med kurs. Foto: Trym Helbostad

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi ønsker flest mulig i vannet og kan tilby et vidt spekter av kurs, sier Finn Herlofsen i svømmegruppa i BSF som snart tar i bruk nye Bjørkebadet.

DEL

Den offisielle åpningen av Bjørkebadet skjer 1. november, men kursene til Bjørkelangen Sportsforening begynner allerede til uka.

Mandager, onsdager og torsdager blir det full aktivitet i regi av BSF sin svømmegruppe. Kursene er for barn fra fire år og oppover. Foruten vanntilvenning for de minste, er det hval, sjøløve, skilpadde/pingvin, selunge, sel, sjøløve og hai for alle som kjenner begrepene. Kursene går normalt over ti uker.

I Bjørkebadet er det et terapibasseng på 12,5 meter og et konkurransebasseng på 25 meter. Begge bassengene vil brukes til kursene.

– Vi har ordinær svømmeopplæring, men kommer også med flere nye kurs. Vi har plass til enda flere og håper at flest mulig kaster seg ut i vannet, sier Herlofsen og viser blant annet til svømmeteknikk for voksne:

– Dette er et kurs for voksne som kan svømme, men som ønsker å lære riktig teknikk både når det gjelder brystsvømming og crawl, slik at de kan bruke det som en sunn og morsom treningsform. Jeg vil oppfordre voksne til å benytte sjansen, sier Herlofsen og legger til:

– Svømmegruppa i BSF er opptatt av at ingen skal utelukkes på grunn av økonomi. Vi har særdeles billige kurs og ønsker å være åpen for alle. Så vil jeg understreke at vi har mange instruktører, slik at det blir god oppfølging.

LES OGSÅ: Nå er prisene i Bjørkebadet klare: Én gruppe slipper å betale

Et nytt kurstilbud er vannpolo.

– Vi ønsker å tilby både minipolo, for barn mellom åtte og 12 år, samt vannpolo for ungdom og voksne, forteller Finn Herlofsen.

– Med det nye Bjørkebadet håper jeg at vi klarer å skape et skikkelig godt svømmemiljø i Aurskog-Høland. Jeg håper også at andre idretter ser mulighetene som åpner seg med Bjørkebadet, hvor det er veldig gode muligheter til å drive alternativ trening, sier Herlofsen.

LES OGSÅ: Den nye svømmehallen er snart klar for bruk: – Blir nok ferdig en måned før vi skulle


Artikkeltags