– Bli med på rebusløpet!

HOPPLA: Kjell Roar Nygård, Kine Holtet og Bjørg Lunder (t.h.) drar lasset sammen og oppfordrer folk til å melde seg på rebusløp. Foto: Roger Ødegård

HOPPLA: Kjell Roar Nygård, Kine Holtet og Bjørg Lunder (t.h.) drar lasset sammen og oppfordrer folk til å melde seg på rebusløp. Foto: Roger Ødegård

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Oppfordringen kommer fra Kjell Roar Nygård, Kine Holtet og Bjørg Lunder i komiteen for rebusløpet som går av stabelen i Aurskog-Høland lørdag 10. september.

DEL

Bli abonnent: Indre+ i 8 uker for kun 49 kroner!

Dette blir den fjerde utgaven av det populære arrangementet, som trakk 80 biler med deltakere i 2015.

– Da doblet vi antall deltakere i forhold til årene før. Det tok helt av, og vi måtte avvise noen i «døra». Det skal ikke skje denne gang. Vi skal ha nok skjemaer, sier daglig leder Kjell Roar Nygård i BSF.

Medarrangører er Høland og Setskog Sparebank og Shell/7 Eleven Bjørkelangen. Mekonomen Bjørkelangen og banken sponser premiene.

Nytt av året er at barna vil få egne oppgaver på noen av de mange postene, som befinner seg forskjellige steder i Aurskog-Høland.

– Det er fri aldersgrense, og oppgavene varierer fra quiz til praktiske oppgaver på postene, forteller Kine Holtet i Høland og Setskog Sparebank.

Start og mål er ved Shell/7 Eleven.

– Det er påmelding ved oppmøte lørdag 10. september. Etterpå blir det premieutdeling med sosialt samvær i danseteltet bak Amfi Bjørkelangen Torg, sier Bjørg Lunder i Høland og Setskog Sparebank til Indre Akershus Blad.

Artikkeltags