Gå til sidens hovedinnhold

Avlyser mosjonsløp: – Dette er kjedelig!

Artikkelen er over 1 år gammel

Mosjonsløpet som skulle ha gått av stabelen på Bjørkelangen 22. august blir ikke noe av.

Aurskog-Høland Friidrettslag hadde som arrangør av Foodman Challenge håpet i det lengste at fjorårets nykommer og suksess skulle la seg gjennomføre i også år. Men den gang ei.

– Med tanke på det som skjedd den siste tiden, og i dialog med sponsor Foodman og kommuneoverlegen, velger vi å avlyse, sier daglig leder Even Høgenes Oppegaard i Aurskog-Høland Friidrettslag.

– Vi vil ikke risikere å bidra til smitte, så det er tryggest å avlyse i år. Vi har hatt en god dialog med kommuneoverlegen hele veien.

Mosjonsløpet på 3,5 kilometer med start på friidrettsbanen på Bjørkelangen og målgang i slalåmbakken hadde rett over 100 påmeldte i fjor, og det var tatt høyde for smittevern i planleggingen av årets utgave.

– Vi hadde veldig lyst til å arrangere dette, ettersom det var veldig positivt i fjor med mange gode tilbakemeldinger. Dette er kjedelig både for oss som arrangør og Foodman som hadde det som en vellykket aktivitet med svært mange ansatte på startstreken, sier Oppegaard.

Han legger ikke skjul på at de vil prøve å gjennomføre arrangementet igjen.

– Vi håper å komme tilbake sterkere neste år, og håper folk forstår avgjørelsen og blir med på moroa da. De som er påmeldt får selvfølgelig pengene tilbake, sier Oppegaard.

Kommentarer til denne saken