Ronny Gresmo: - Ikke sikkert jeg blir AFSK-trener

USIKKER: AFSK-trener Ronny Gresmo er usikker på om han tar en ny sesong som AFSK-trener etter dramatikken under fotballgruppas årsmøte. I bakgrunnen Bjørn Ivar Bergerud som hadde sagt ja til å lede fotballgruppa.

USIKKER: AFSK-trener Ronny Gresmo er usikker på om han tar en ny sesong som AFSK-trener etter dramatikken under fotballgruppas årsmøte. I bakgrunnen Bjørn Ivar Bergerud som hadde sagt ja til å lede fotballgruppa. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

AURSMOEN: Ronny Gresmo var innstilt på å fortsette som AFSK-trener. Etter dramatikken på fotballårsmøtet vurderer han å gi seg.

DEL

Slik deler du abonnementet med andre i din husstand!

- Årsmøtets innhold og utfall endrer alt for min del. Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjer i AFSK-fotballen. Bjørn Ivar Bergerud hadde sagt ja til å være leder av fotballgruppa. Han brenner for klubben, han har kompetanse og han hadde flinke folk rundt seg i det vi trodde skulle bli det nye fotballstyret. Så dukker det opp en gjeng med en helt annen agenda som kupper årsmøtet og snur opp-ned på alt. Det som skjedde på fotballgruppas årsmøte var demokratisk, men jeg synes det hadde vært mer ryddig og realt om partene hadde snakket sammen før møtet. Ingen klubber har råd til å skvise ut ressurspersoner som ønsker å gjøre en jobb. Vi hadde det meste klart. Nå er alt uklart, fastslår en skuffet og oppgitt Ronny Gresmo.

Ifølge 43-åringen er det ingen ting i veien for at en klubb som Aurskog-Finstadbru Sportsklubb kan satse på både barn- og ungdomsfotball og seniorfotball. Han ser ingen motsetninger der, men etter det som ble sagt og gjort under fotballens årsmøte i forrige uke vet han ikke hva han skal tro. Han vet heller ikke om han fortsetter som A-lagstrener.

- Jeg trenger både avklaringer og gode forklaringer for å kunne ta stilling til min framtid i klubben. Agendaen må på bordet. Dersom jeg ikke får med meg de rette folka i støtteapparat og styre og stell, må klubben se seg om etter en annen hovedtrener for A-laget, sier Gresmo.

Artikkeltags