Arrangerer trendkveld: – Dette blir gøy!

GLEDER SEG: Trine Lerdahl Rake (t.v.), Anita Ottesen, Line Fallet og Annikken Ottesen inviterer til trendkveld i Coop-bygge på Aursmoen onsdag kveld. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

GLEDER SEG: Trine Lerdahl Rake (t.v.), Anita Ottesen, Line Fallet og Annikken Ottesen inviterer til trendkveld i Coop-bygge på Aursmoen onsdag kveld. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

Artikkelen er over 1 år gammel

Studio Flid med gode hjelpere viser vårens moter.

DEL

Det 300 kvadratmeter store lokalet i Coop bygget har vært forsøkt utleid i lang tid, og har stått tomt.

Det blir det en endring på, for én kveld, onsdag 3. april.

Da arrangerer Studio Flid, frisørsalongen som har tilhold vegg i vegg, trendkveld.

Line Fallet og Annikken Ottesen i Studio Flid har invitert seg Trinita som med-arrangører denne kvelden.

– Dette blir skikkelig gøy og vi håper mange damer vil møte opp. Vi ønsker å bidra til at det skjer noe i bygda og mener vi har et program som vil favne noe for de fleste, sier Line Fallet i Studio Flid.

Det blir motevisning der mannekengene vil vise vårens moter fra Trinita, som i likhet med Studio Flid vil holde åpent i etterkant av visningen.

Smaksprøver

Trinita har også med seg stylist Nina fra Mazing, som kjører showet.

Ariane Flateby vil tilby yoga, Lille Himmel hud & velvære vil være tilgjengelig for tips og råd, og det vil bli test av produkter og alt av varmeverktøy presentert av Ninette Eklund fra Trendenz.

I tillegg kommer Frank Harfallet Enderud fra Aur gjestegård og serverer smaksprøver, og artist Sanna Bernhus vil presentere sin nye single fra scenen.

– Dette er en fin anledning til å vise hvem vi er og hva vi kan. Å arrengere eventer er noe vi ønsker å gjøre mer framover, forsikrer Annikken Ottesen i Studio Flid.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken