– Det så veldig mørkt ut, men det løste seg til slutt

Takknemlig: Christian Bjarkum (t.v.). Roger Stenby, Knut Rognhaug i AFSKs skøytegruppe er takknemlige for at det ble skøyteis i år også. Foto: Marit Reisjaa Karlsen

Takknemlig: Christian Bjarkum (t.v.). Roger Stenby, Knut Rognhaug i AFSKs skøytegruppe er takknemlige for at det ble skøyteis i år også. Foto: Marit Reisjaa Karlsen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

AURSMOEN: Det ble heldigvis skøyteis i vinter likevel.

DEL

Ildsjelene i skøytegruppa takker for alle bidrag, store og små som har kommet inn etter at Indre skrev at isen ville utebli i år.

– Det så veldig mørkt ut ved sesongstart i år, men det løste seg til slutt, kan Christian Bjarkum. Knut Rognhaug og Roger Stenby fortelle.
 

Nå rydder gjengen bort utstyret etter en vellykket sesong, men de er allerede nå i gang med planleggingen og bekymringer for neste sesong.

– Vi må få på plass skikkelig permanent infrastruktur, nå ønsker vi oss først og fremst en egen traktor, sier Rognhaug.

– Hadde vi hatt det kunne vi få retta opp banen nå på sommeren. Vi bruker enorme mengder vann i starten for å få til en skikkelig bane, forklarer kara.

Alt koster penger. Ildsjelene har nå fått på plass ett nytt skøytestyre under AFSK, etter å ha drevet som private ildsjeler i 15–20 år. Dermed blir det kanskje lettere å søke midler, og styre egen økonomi. Det mangler ikke på visjoner og drømmer om hva som kan gjøres.

– Dette er et lavterskeltilbud, uten store kostnader for å komme i gang for den enkelte. Folk koser seg her, så vi skulle gjerne hatt på plass toaletter og ei varmestue også. Da hadde det vært enda enklere for småbarnsfamilier, slår Roger Stenby fast.

Artikkeltags