SUPERTILBUD: Indre+ i 8 uker for kun 49 kroner!

Det var en uvitende Arild Henriksen som ble utsatt for et «komplott» av barna Anne, Lars og Lene da han tok turen til Aurskogmart'n søndag ettermiddag.

Den daglige lederen i Aurskog-Finstadbru SK, et idrettslag med 1.100 aktive, sto blant publikum da Bent Egner leste opp komiteens fyldige begrunnelse for valget av Aurskogmart'ns hederspris, som for øvrig erstatter Årets urskæving:

– Årets hederspris skal gå til en person som har gjort noe spesielt for bygda Aurskog gjennom mange år. Årets hederspris går til en person som er født og oppvokst i kommunen. Personen har hatt flere stillinger i kommunen, men det har sjelden vært en åtte til fire-jobb. Personen har i tillegg til lønnet arbeid i lokalsamfunnet, også stilt opp og engasjert seg i flere samfunnsprosjekter og veldig ofte har det vært rettet mot barn og unge. Personen har i sin siste jobb vært svært engasjert, pådriver og bidragsyter for et tett samarbeid både mot skole og næringsliv, samt barn og unge. Personen har vist et brennende engasjement for barn og unges oppvekstvilkår og har bidratt langt utover sin tilmålte stilling. Når personen i løpet av et par måneder trer ut av arbeidslivet og går inn i pensjonistenes rekker, så tror jeg fremdeles at han vil være mye å se i bygda fordi vi tror at engasjementet og ønsket om å bidra til frivilligheten ikke kommer til å pensjoneres. I løpet av de siste årene har personen vært leder av det lokale idrettslaget, han har også vært leder av Aurskog senter og vært en sentral person i utviklingen av Aurskog, tettstedet Aurskog, sånn at det har blitt slik vi kjenner det i dag. Årets hederspris går til Arild Henriksen!

– Dette var en veldig hyggelig gest. Det betyr mye for meg, jeg er glad for at det jeg har gjort blir satt pris på, sier en overrasket og rørt Arild Henriksen til Indre.

I tillegg til komiteens begrunnelse, kan også nevnes at Henriksen var delaktig i den spede starten til Aurskogmart'n tidlig på 90-tallet.

Arild Henriksen går av med pensjon mot slutten av året, men før den tid skal han sørge for å gi gode innspill til sin etterkommer, Flemming Bo Christoffersen, som begynner 1. oktober.