Generalen oppsummerer: – Alt stemte med årets mart'n!

STYRET I AURSKOGMART´N 2019: Gry Cecilie Halvorsrud Wikan, Jan Egner, Knut Roger Grøtli, Sigmund, Lindvik, Åge Nøsterberget, Charlotte Sagen og Inge Martinsen foran festivalteltet som var en ny idé av året. En ertaberta til værgudene, som da kunne være så ugreie de bare ville.

STYRET I AURSKOGMART´N 2019: Gry Cecilie Halvorsrud Wikan, Jan Egner, Knut Roger Grøtli, Sigmund, Lindvik, Åge Nøsterberget, Charlotte Sagen og Inge Martinsen foran festivalteltet som var en ny idé av året. En ertaberta til værgudene, som da kunne være så ugreie de bare ville. Foto:

Av

En strålende fornøyd mart'nsgeneral legger ikke noe imellom når det gjelder årets Aurskogmart'n.

DEL

Ingen prosjekter kan hales vellykket i land om det ikke ligger en ryddig og handlingskraftig styringsgruppe bak. Mart'nskomiteen 2019 har gjort en kjempejobb og nok en gang løftet frem Aurskog som et levende sentrum.

I tillegg til komiteens innsats har en solid gjeng på 70-80 støttespillere, bestående av AFSKs håndballgruppe og tre russegrupper, vært i aksjon under selve mart'nshelgen.

– Takk til alle disse, sier Knut Roger Grøtli, som oppsummerer årets utgave av Aurskogmart´n som en innertier.

– Alt stemte, både valg av aktiviteter og artister. Lokale grupper og artister bidro til stor stemning. Fredagens konsert med Staysman & Lazz og Katastrofe trakk fullt hus. Lørdagens konsert med Hellbillies trakk stappfullt hus. Da var det utsolgt! 1.500 mennesker innenfor dørene. Det nærmeste vi kommer et slikt billettsalg var ved DDE-konserten, sier en storfornøyd Knut Roger Grøtli.

Og innsats til lokalmiljøets beste blir lagt merke til. Derfor hadde da også Aurskog Sparebank en overraskelse på lur.

Banksjef i Aurskog Sparebank, Odd Nordli, stilte med en gavesjekk på kr. 100 000,-, øremerket en kommende Aurskogmart´n.

TUSEN TAKK: Knut Roger Grøtli og Jan Egner, begge litt rørt over den overraskende påskjønnelsen til mart´nskomiteéen, takker banksjef i Aurskog Sparebank, Odd Nordli, for gaven.

TUSEN TAKK: Knut Roger Grøtli og Jan Egner, begge litt rørt over den overraskende påskjønnelsen til mart´nskomiteéen, takker banksjef i Aurskog Sparebank, Odd Nordli, for gaven. Foto:

Artikkeltags