Martin Halla stilte ikke bare med en ny låt, men også til duett sammen med sin kone Maria Therese Bersås. Det var første gang paret opptrådte sammen, og vår lokale sanghelt syntes det var utrolig hyggelig med debut på hjemmebane. 

Det var også første gang Erlend Bratland og Martin Halla opptrådte på samme arena, og begge har stor respekt for hverandre som artister.

DDE-billettene går unna: – Det lønner seg å være tidlig ute!

–  Martin Halla er til stor inspirasjon, sier Bratland, som selv har tyngde innen norsk musikkliv, og som også er aktuell i årets utgave av stjernekamp.

Gåsehud

Både Halla og Bratland har en stemmeprakt som tar pusten fra publikum. Halla, var og mykt, Bratland mer volumiøs. Begge deler smyger seg inn under huden på tilhøreren og setter sanseapparatet i sving.

–  Det er helt nydelig, jeg får gåsehud, sa Lena Fåberg, på benkeraden foran utsendte fra Indre Akershus Blad.

Der satt også Unni Aarstad, som ikke var flau over å røpe at lommetørkleet kom godt med underveis i konserten.

Mart'nsgeneralen lover liv hele helgen

Inntrykk

Sett under ett ga oppvarmingduo Kine Marie Bakkeløkken og Rikart Pettersen, sammen med hovedartistene Halla og Bratland, publikum en opplevelse som vil sitte i kroppen i lang tid. En mer verdig start på mart´n kunne vi neppe fått, sa martensgeneral Knut Roger Grøtli da han takket artister og publikum for en vellykket konsert.