Fredag oppfyller Amalie (22) drømmen

ÅPNER I SENTERET: Amalie Oline Soelberg åpner Olines Salong i Aurskog Senter fredag. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

ÅPNER I SENTERET: Amalie Oline Soelberg åpner Olines Salong i Aurskog Senter fredag. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

AURSMOEN: Fredag åpner Amalie Oline Soeberg Olines Salong i Aurskog Senter.

DEL

– Jeg har bestandig drømt om å drive noe eget, og bestemte meg idet jeg begynte på videregående: Jeg skulle gå i mammas og pappas fotspor, forklarer Sørum-jenta, som vil holde åpent fra mandag til lørdag.

LES OGSÅ: Slutter som fastlege: Blir Aurskog-Hølands første privatpraktiserende lege

Mamma Anita Soelberg har selv drevet skjønnhetssalong i en årrekke. Pappa Bjørn Soelberg driver på sin side transportfirma.

– Stort ansvar

– Det er fint å kunne bestemme hverdagen selv. Samtidig er jeg klar over at det medfører et stort ansvar. Jeg er forberedt på å arbeide hardt, ikke minst for å tilby best mulig service, forteller en målbevisst 22-åring.

Mamma Anita, som også er med og hjelper til i de hektiske dagene fram mot åpningen i lokalet som også tidligere huset en salong, og som ligger vis à vis Nille i senteret, har flere gode råd til datteren.

LES OGSÅ: Energibomben klar for nye utfordringer: – Det å glede andre gjør meg glad

– Hardt arbeid og service er høyt på lista. I tillegg er det viktig å ha kontroll på forretningen, ikke minst på økonomien, og ikke minst: Å ta godt vare på kundene og å jobbe strukturert, sier Anita Soelberg.

Amalie Oline fikk tips om de ledige lokalene i Aurskog Senter fra bekjente i Aurskog og forteller om et godt samarbeid med sentereier Aurskog Sparebank.

– De malte opp lokalene også har jeg dekorert og kjøpt inn inventar, forklarer Amalie til Indre Akershus Blad.

Soelberg er utdannet som hud- og kroppstereapeut ved Hudpleieakademiet i Oslo og har også kurs i Shellac (neglbehandling) i bagasjen.

I tillegg til å tilby spa, hud-, fot- og kroppspleie, neglbehandling, ansiktsbehandling, voksing, vipper/bryn og massasje, selger hun utvalgte velværeprodukter i butikken.

– Salongen er vel mest for damer?

– Overhodet ikke. Menn blir stadig mer opptatt av kropp og utseende, dessuten er det mange menn som ønsker for eksempel fotpleie, avslutter Soelberg, som ønsker alle kunder velkommen til åpningsdagen.

Artikkeltags