Johanne får ros etter sesongens første seier: – Hun er uredd og veldig frampå

– Johanne er et veldig godt tilskudd til laget vårt, sier toppscorer Mina Simonsen (t.h.) i Aurskog-Høland håndball om sin nye lagvenninne Johanne Morttjernet Kjernsholen etter årets første seier i 3. divisjon. Foto: Trym Helbostad

– Johanne er et veldig godt tilskudd til laget vårt, sier toppscorer Mina Simonsen (t.h.) i Aurskog-Høland håndball om sin nye lagvenninne Johanne Morttjernet Kjernsholen etter årets første seier i 3. divisjon. Foto: Trym Helbostad

Artikkelen er over 2 år gammel

Med Mina Simonsen i storslag, hang Johanne Kjernsholen og de andre lagvenninnene seg på og sikret årets første seier for Aurskog-Høland håndball.

DEL

Etter to tap i sesonginnledningen, smakte det veldig godt med en seier for nye Aurskog-Høland håndball foran et stort publikum i Hølandshallen.

– Det er veldig godt å være tilbake i bygda, sier Johanne Morttjernet Kjernsholen som sørget for å score på sin og lagets første mulighet i kampen.

SE HØYDEPUNKTENE HER!

17-åringen fra Høland har spilt noen sesonger i Fjellhamar, men bestemte seg for å returnere til Hølandshallen i høst. Hun startet på kanten, men fikk også prøve seg som midtback. Publikum fikk se en lettbent spiller med god håndballforståelse som ikke lot seg be to ganger når målsjansene bød seg. Fem mål noterte debutanten seg for.

– Johanne er et veldig godt tilskudd til laget vårt. Hun er uredd og veldig frampå – noe vi trenger. Jeg synes det er kjempebra at hun har vendt tilbake, sier Mina Simonsen.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang og det sto 17-16 til vertene til pause. Aurskog-Høland håndball dro fra gjestene i andre omgang og var oppe i en timålsledelse. Sluttresultatet ble 35-27.

Mina ble toppscorer

Med frimerke på Kine Holtet var det Line Bakker Eid og Mina Simonsen som sørget for flest fulltreffere for hjemmelaget etter hvilen. Sistnevnte ble lagets toppscorer med hele 12 mål, halvparten på straffekast. Strekspiller Maren Lie var den som skaffet laget fleste straffekast.

– Jeg hadde en god dag, men synes samtidig at jeg hadde litt flaks med noen av skuddforsøkene, sier Mina Simonsen.

SE HELE KAMPEN HER!

– Vi gjorde en veldig god andre omgang og det er ekstra gøy å spille når det klaffer, sier bakspilleren som var spent foran sesongen. Trener Almir Ljajic var først på plass i august og hadde kort tid inn mot seriestart.

– Vi var litt usikre da vi sto uten trener i sommer, men nå ser det lovende ut. Vi har noe på gang. Det er bra potensiale i J18-spillerne og det er mange som har lyst til å ta steget opp på damelaget.

Ønsker mye publikum

Neste kamp for Aurskog-Høland håndball spilles 16. oktober mot Raumnes & Årnes i Hølandshallen. Da håper Mina Simonsen at det kommer minst like mange som mot Ullern.

– Det er veldig artig å spille når det er mange på tribunen og som lager liv. Det gjør noe med hjemmearenaen vår, sier Simonsen.

Aurskog-Hølands lag (scoringer i parantes): Juliane Lillebekk, Lotte Bakker Eid, Hanne Fjellheim (3), Marte Gimle Michelsen (1), Aina Bergerud, Line Bakker Eid (4), Mina Simonsen (12), Henriette Hoel, Maren Lie (3), Ida Gimle Michelsen (1), Kine Holtet (6), Michelle Johnsen, Karoline Løkeberg og Johanne Morttjernet Kjernsholen (5).

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken