Fortsetter som trenere: – Vi gleder oss til å jobbe videre med denne spillergruppa

Kjetil Rydje (t.v.) og Roar Ness fortsetter som trenere for a-laget til Aurskog-Høland FK. Arkivfoto: Trym Helbostad

Kjetil Rydje (t.v.) og Roar Ness fortsetter som trenere for a-laget til Aurskog-Høland FK. Arkivfoto: Trym Helbostad

Av

Duoen Roar Ness/Kjetil Rydje er klare for et nytt år som trenere for Aurskog-Høland Fotballklubb.

DEL

Kjetil Rydje, som var hovedtrener inneværende sesong, hadde egentlig vurdert å gi seg, men holdt døra åpen for å fortsette dersom klubben ikke fant et annet alternativ den var bekvem med.

– Det gjorde den tydeligvis ikke, siden jeg fikk en ny forespørsel. Den kom og dermed blir det ett år til, sier trenerveteranen som imidlertid overlater hovedtreneransvaret til parhest Ness i 2020-sesongen.

– Jeg synes det er naturlig. Han er lokal og har spilt i begge samarbeidsklubbene bak Aurskog-Høland FK, sier Kjetil Rydje, som også kan føle seg som ganske lokal med alle de års fartstid han har både som spiller og trener i klubber innenfor Aurskog-Hølands kommunegrenser.

Har mye ugjort

Roar Ness trengte ingen betenkningstid da spørsmålet om fornyet trenerkontrakt ble brakt på bane, og er glad for å få Kjetil Rydje som parhest også i fortsettelsen.

– Jeg setter pris på den tilliten klubben har vist Kjetil og meg ved å tilby oss et nytt år som trenere. Vi føler at vi har mye ugjort. Ett år er kort tid. Samtidig har vi en fin og spennende spillergruppe å jobbe med.

Kjetil Rydje er helt enig: – Årets sesong viser at vi har en fin aldersmessig blanding i spillerstallen med mange unge spillere i fin utvikling. Denne blir spennende å jobbe videre med denne spillergruppen.

Når Roar Ness ser tilbake på årets sesong er det to ting som sitter godt i minnet:

– Det er den sammensveisede spillergruppa fra de eldste til de unge og ferske, og ikke minst engasjement til veteranene blant supporterne våre – både fra Høland og Bjørkelangen. Dette er en hard kjerne om følger oss i tykt og tynt, både på borte og hjemmekamper. Slikt varmer sjela til en kar som har spilt for begge klubbene.

Artikkeltags