Gå til sidens hovedinnhold

Romerike Golfklubb venter på åpning – jobber hardt på flere fronter

Artikkelen er over 3 år gammel

FINSTADBRU: Golfklubben håper på å åpne banen i begynnelsen av mai. I mellomtiden jaktes nye medlemmer og sponsorer.

Snøen smelter sakte, men sikkert i Aurskog Golfpark. Vinterenes mange skiaktiviteter skal snart byttes ut med våryre golfere på jakt etter de perfekte slagene.

– Vi håper på baneåpning den første uka i mai. Vi tror det er realistisk, sier Tore Hübenthal i Romerike Golfklubb til Indre Akershus Blad.

I mellomtiden har klubbens frivillige nok å gjøre. Det er ringedugnad for å rekruttere nye medlemmer, det jobbes mot sponsorer og det planlegges treninger, kurs, turneringer og andre aktiviteter.

Les også

Camilla vant 588.000 kroner på direkten

 

– Per i dag har vi rundt 200 medlemmer, men da anlegget åpner håper vi på en stor vekst. Erfaringsmessig kommer innmeldingene med aktivitet. Målet er 300-350 medlemmer første driftsår. Det tror jeg vi skal klare, sier Hübenthal.

Den nystiftede klubben har allerede fått inn betydelige sponsormidler, men fortsetter jakten etter frisk kapital på Romerike.

– Responsen har vært veldig god, sier han.

Så snart anlegget åpner, tilbyr Romerike GK kurs og treninger. Det er i første rekke nybegynnere og litt rustne spillere klubben ønsker å få ut på banen igjen.

– Vi har flinke folk som skal styre disse aktivitetene, sier Tore Hübenthal.

Les også

Gikk fra maskiner til mennesker: - Jeg tenkte «Katrine, hva i all verden er det du driver med?»

 

Kommentarer til denne saken