Musikk og bakervarer på Aur

Gamle klassikere: Geir Langslet og Christine Meyer opptrer i prestegårdslåven på Aur søndag.

Gamle klassikere: Geir Langslet og Christine Meyer opptrer i prestegårdslåven på Aur søndag.

Artikkelen er over 2 år gammel

AURSMOEN: Bestemor Aurs konditori og konsert i prestegårdslåven er på Aur-menyen denne helgen.

DEL

Stiftelsen Aur Prestegård ønsker velkommen til søte fristelser i «Bestemor Aurs konditori» på lørdag.

Noen av bestemors nydelige kakeoppskrifter skal fram i lyset, og kanskje det serveres en og annen, for henne, nymotens delikatesse.

LES OGSÅ: – Jeg så soldatene komme utenfor huset vårt, og plutselig sto de på kjøkkenet, jeg pilte inn og gjemte meg i stua. Jeg husker det som om det var i går

Kari-Anne Haugerud står for regien og det var hennes bestemor Ragna Egner som var med og driftet gården på Aur den siste forpaktningstiden fram til utpå 1980-tallet. Inger Egner er medhjelper i konditoriet.

Kom innom til litt nostalgi og søte fristelse til kaffekoppen denne lørdagsformiddagen.

Søndag er det klart for ny konsert i prestegårdslåven der tema er «Viser og andreharmonier» – en konsert med gjenkjennelse og allsangfaktor.

Christine Meyer og Geir Langslet tar oss gjennom kjente og kjære sanger fra Alf Prøysen, Erik Bye, Lill Lindfors, Mikis Theodorakis med flere.

LES OGSÅ: – Den elektroniske posten skal fram!

Begge dagene er det utstillinger i husene som blant annet omhandler skogen i Aurskog, sykkelverksted, landbruksredskaper, skifabrikk, fotoutstilling, husmorrollen i en selvbergningstid, Romeriksforbundet- og typisk norsk – ikke bare norsk.

Artikkeltags