Du Werden for en talentfull artist!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

AURSKOG: Thomas Robert von Werden avholdt lørdag en stemningsfull intimkonsert i låven på Aur Prestegård.

DEL

Artisten og låtskriveren Thomas Robert von Werden er født og oppvokst i Nes, nå har han etablert seg i hovedstaden.

På Aur prestegård kunne Werden føle seg ekstra hjemme lørdag, da en utstilling med bestefarens (Rolf Hidle) arbeider hadde kick off denne lørdagen.

Han har sluppet singlene «Length» og «Depth», og kommer med sin tredje allerede i høst. Mange av låtene beskriver hans egne erfaringer, og er dypdykk i eksisterende og tidligere kjærlighetsforhold.

– De beste tingene som finnes i livet, det velger du ikke selv, det velger deg. Når kjærligheten er riktig så har du ikke noe valg, da må du bare gå for det. Uansett hvor klisjéaktig det høres ut, er det kjærlighetshistoriene i livene våre som inspirerer meg, forteller han.

Les også: Sankthanskveld og full låve på Aur prestegård

Han begynte å synge som 17-åring, før han startet med musikk var han på søken, og han var innom dans og tegning. Han følte momentet hele tiden, men da han startet med musikken falt alt på plass.

Det er dette han skal drive med. Mange husker sikkert at han deltok i The Voice på TV2 i 2015.

Inderlig: Frida Hidle Gravdal imponerte med sin sarte og nydelige stemme under konserten i låven på Aur prestegård lørdag.

Inderlig: Frida Hidle Gravdal imponerte med sin sarte og nydelige stemme under konserten i låven på Aur prestegård lørdag.

– Jeg føler meg privilegert som har funnet ut hva som er min lidenskap, sier han.

På låvekonserten bidro også Frida Hidle Gravdal og Brita Hidle, med vakker sang og gitarspill. En stolt mor og bestemor Agnethe Hidle satt i salen, og utbrøt spontant: – Jeg er stolt av familien min!

– Dette er et kjempekoselig sted å ha konsert, det er slike intime scener jeg liker, der jeg får kontakt med publikum og talentet mitt, sier Thomas.

Blant publikum satt også Cecilie Kathinka Greve.

Les også: "Verkene er helt utrolige. De er interessante, personlige og ligner ikke på noe vi ser her i USA"

– Jeg blir så beveget. Tekstene er dype og vakre, musikken er nydelig. Dessuten er det en sånn rolig og deilig atmosfære her. Dette har rett og slett vært en fantastisk opplevelse, fortsetter hun fornøyd.

Artikkeltags