God prestasjon av Granli

I aksjon: Joakim Granli fra Aurskog. Foto: MX Mania

I aksjon: Joakim Granli fra Aurskog. Foto: MX Mania

Artikkelen er over 1 år gammel

ATV-føreren fra Aurskog hevder seg internasjonalt.

DEL

Joakim Granli kjørte inn til en flott 8. plass under den tredje runden av europamesterskapet i ATV cross. Denne runden ble kjørt i Steple i Latvia.

Granli brukte mye tid på å forberede seg på de 27 hoppene på den 1.700 meter lange banen, ved å gå den runde etter runde. ATVen ble teknisk godkjent og teamet var klart for lørdagens løp.

Det var to treningsrunder før kvalikløpet.

– Jeg fikk en ok start og lå lenge bak en klynge med ATVer som var vanskelig å komme forbi. Mot slutten lå jeg på en 12. plass og kjempet mot føreren foran meg, helt til siste runde hvor det ble for trangt mellom oss. Da gikk jeg og ATVen en runde rundt, men jeg kom meg inn til mål med et punktert hjul på 15. plass. 

Søndag bestemte Granli seg for å gi absolutt alt på banen. Allerede på oppvarmingsrunden viste han gode takter med en 5. plass.

– I første heat fikk jeg en dårlig start, men klarte å kjøre meg opp fra 18. plass til en 10.plass.I andre heat fikk jeg en bedre start  og endte på en 7.plass, noe som ga meg en 8. plass totalt i EM-runden, sier Aurskog-gutten.

Det var 32 varmegrader løpshelgen, så rikelig inntak av væske var viktig.

Artikkeltags