Arne Jødahl ble nylig utnevnt til ny daglig leder i Aurskog eiendom, som er et datterselskap av Aurskog Sparebank.

Han overtar jobben etter Line Thams Blikstad, som har sagt opp jobben i banken.

Blakerværingen Jødahl, som bor i Aurskog, har jobbet i lokalbanken siden 2006.

Han har hatt forskjellige oppgaver: Dagligbank og betalingsformidling og kundeansvarlig bedrift.

– En opplagt kandidat

Siden i fjor høst har Jødahl arbeidet i Aurskog Sparebanks økonomi- og administrasjonsavdeling, en rolle han fortsatt vil ha ved siden av stillingen som daglig leder i eiendomsselskapet.

– Arne var en opplagt kandidat til jobben. Han er en engasjert og trofast medarbeider vi har meget stor tro på. Arnes oppgaver blir å følge opp driften av eiendommene våre og ha kontakt med leietakerne, forteller administrerende banksjef Evy Ann Hagen i Aurskog Sparebank.

Etter å ha avhendet flere eiendommer de siste årene, eier Aurskog eiendom i dag Aurskog Senter, bygget der Thai Kitchen leier og Bratli-tomta på Aursmoen.

Arne Jødahl betegner seg selv som heldig.

– Det er spennende å få nye muligheter og oppgaver. At Aurskog senter går godt er noe som er viktig for hele lokalsamfunnet. Det er en sosial møteplass og limet i nærmiljøet. Etter at butikkene i senteret åpnet igjen etter koronakrisa satte inn, melder flere av aktørene i senteret om meget god trafikk. Det er godt å se at kundene handler lokalt og støtter opp om tilbudet, en trend vi så på omsetningstallene både i fjor høst og tidligere i vinter, opplyser 37-åringen.

– Hva skjer med lokalet der Aurskog blomster inntil nylig hadde tilhold?

– Der har vi flere interessenter allerede. Jeg kan si såpass at vi forhandler med aktører som tilhører etterspurte bransjer, avslutter en hemmelighetsfull Jødahl.