Aurskog-Høland kunstforening åpner høstens utstillinger på Aur Prestegård med to lokale kunstnere med bakgrunn fra interiørdesign og grafisk design.

Noe Mondo, opprinnelig fra Spania, viser skulpturer.

Knut R. Søderstrøm presenterer foto og tegninger.

– Et spennenende samspill i prestegårdens over 300 år gamle utstillingslokalene, sier leder i Aurskog-Høland Kunstforening, Øystein Ørjasæter.

I en pressemelding uttaler han videre:

Noe Mondo har universitetsutdannelse innen design og administrasjon, med spesialisering innen grafisk design og interiørdesign i mer enn 20 år. Han har vært art director i flere reklamebyrå og er i dag prosjektleder i et interiørarkitektstudio. De siste par årene har han fordypet seg i skulpturelle uttrykk. Dette er hans første utstilling som skulptør.

Knut Robert Søderstrøm har siden tenårene bodd i kommunen med et 13 års avbrekk på Jeløya. Han har utdannelse innen form og farge og Westerdals Reklameskole, med videreutdanning innen illustrasjon, tekst, akt, foto og kunsthistorie. Ved siden av jobb innen grafisk design, med spesiale innen profileringsbilder, produktfoto og illustrasjonstegning, har han jobbet med kunstuttrykk – særlig innen foto. Han debuterte som utstiller på 1980-tallet. Senere er det blitt mest kollektivutstillinger både på Aur Prestegård og andre steder på Østlandet.

Utstillingen varer fra lørdag 20. august til søndag 28. august og vises på lørdager, søndager, tirsdag og torsdag.

Dette er noen av verkene som stilles ut: