Sulten på nye scoringer og nytt trofé

TITTELFORSVARER: Aurskog-Høland FK vant fjorårets AFSK-inne cup, og både Lars-Eirik Svardal, som her jubler over å ha gjort 1-0 i finalen mot AFSK, og trener Arne Henrik Vestreng er lystne på å slå kloa i årets seierstrofè. Foto: Øivind Eriksen

TITTELFORSVARER: Aurskog-Høland FK vant fjorårets AFSK-inne cup, og både Lars-Eirik Svardal, som her jubler over å ha gjort 1-0 i finalen mot AFSK, og trener Arne Henrik Vestreng er lystne på å slå kloa i årets seierstrofè. Foto: Øivind Eriksen

Artikkelen er over 1 år gammel

BJØRKELANGEN: Lokalfotballens store scoringsmaskin, Lars-Eirik Svardahl har motivasjonen og skuddfoten klar foran AFSK InneCup fredag og lørdag.

DEL

Fjorårets turnering endte med at Aurskog-Høland FK slo hjemmelaget 3-0 i finalen og nevnte Svardahl, scoret det første målet.

Nå er 33-åringen, som i fjor scoret 25 mål for Aurskog-Høland, tent både på helgens turnering og en ny sesong.

– Jeg kjenner at kroppen ikke blir yngre og at vintertreningene blir litt og litt tyngre å være med på, men bortsett fra det, er motivasjonen stadig  på topp, sier karen, som i fjor passerte 100 scorede mål for Aurskog-Høland.

AFSK InneCup er et avbrekk i treningshverdagen Svardahl ser fram til, nå som de tidligere årene.

Les også: Mangel på vanntilførsel gjør åpningen av Bjørkelangen skisenter uviss: – Løsningen er en demning

Han er klar over at han ikke får utnyttet sin store fartsressurs inne, slik som på større flater ute, men ser likevel ting å hente utenom et eventuelt trofe fra turneringshelgen.

– En slik turnering gir ren fin mulighet til mye tett duellspill. Naturligvis vil jeg forske å bruke farten min for alt den er verdt, men jeg har nok blitt litt mindre spinnvill og reservert innendørs de siste årene. Jeg er likevel innstilt på å gjøre mitt i forsøke på å forsvare fjorårsseieren. Men det blir en spennende turnering med en del nye lag som jeg ikke aner slagkraften til innendørs.

– Hva så med den ordentlige sesongen. Hvor mange mål har du ambisjoner om å putte på i 2018?

– Jeg har ikke tenkt så mye på det ennå. Men trener Arne Henrik Vestreng sier  at jeg bør ta sikte på 26 – eller ett mer enn i fjor. Men det får han stå for, sier målmaskinen med et lurt smil.

Arne Henrik Vestreng ser også fram til helgens turnering.

Les også: Flytter inn om tre måneder: – Vi gleder oss til å jobbe her

Etter å ha hatt krevende forhold på treningene ute så langt, ser han frem til et slikt avbrekk innendørs.

– En slik turnering gir oss mye fin trening. Men det er ikke derfor vi deltar. Vi prøver å vinne alle kamper, og har som mål å være med å kjempe om seieren. Men det blir helt sikkert tøft. Ikke minst regner jeg med at Fu/Vo stiller med et sterkt lag.

Artikkeltags