Sjette strake for AFSK – og opprykkshåpet lever

NY STORSEIER: Andreas Halvorsen var arkitekten bak AFSKs ledermål mot Leirsund like før pause. Han la et innlegg foran mål, som Leirsunds keeper slo i eget nett. Foto: Jon Wiik.

NY STORSEIER: Andreas Halvorsen var arkitekten bak AFSKs ledermål mot Leirsund like før pause. Han la et innlegg foran mål, som Leirsunds keeper slo i eget nett. Foto: Jon Wiik.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

LEIRSUND: Aurskog-Finstadbru fortsetter sin imponerende høstoffensiv. Med sin sjette strake seier holder laget opprykkshåpet til 4. divisjon høyst levende.

DEL

4-0 over Leirsund var dessuten den tredje borteseieren på rad, og den var fullt fortjent.

Riktignok startet målfesten med at Szymon Krolikowski brente et straffespark i første omgang, men de grønne skulle komme til å ta sitt monn igjen.

Les også: AFSK-treneren gir seg:  – Det hadde vært moro å runde av med et opprykk

Den første scoringen kom like før pause, med god hjelp av hjemmelagets keeper. Han slo et innlegg fra Andreas Halvorsen i eget nett.

Overkjørsel

Andre omgang artet seg mer eller mindre som en ren overkjørsel fra gjestenes side, og at ledelsen ble firedoblet var ikke det grann for mye.

Håkon Lundberg la på til 2-0 bare seks minutter i omgangen, da han headet et frispark fra Robert Krolikowski vakkert i mål. Lundberg var også sist på ballen i klynga foran mål etter en corner fra Andreas Ulseth åtte minutter senere.

Szymon Krolikowski gjorde rett og skjell for seg etter den nevnte straffemissen, og fikk gleden av å sette punktum for målkalaset midt i omgangen.

Leirsund-keeperen reddet et skudd fra broren Robert, men Szymon var påpasselig framme på returen.

Opp i ryggen på Rælingen

Dermed fikk AFSK-gutta også en solid revansj for det forsmedelige 5-6-tapet på Aursmoen i vårkampen – en kamp de ledet klart og burde ha vunnet. De tre poengene ville ha vært gode å ha nå i den intense sluttspurten for det opprykksjagende laget.

Les også: Oppretter støttefond for de som ikke har råd til å betale

– Men håpet lever likevel, og vi skal gjøre jobben vår i de tre siste kampene, forsikrer en offensiv AFSK-trener Ronny Gresmo, idet laget hans tok steget helt opp i ryggen på Rælingen på 5. divisjonstabellen med tre serierunder igjen.

De tre gjenstående kampene er mot overkommelig motstand – borte mot Gjerdrum 2 onsdag, hjemme mot Rømskog lørdag og til slutt borte mot Flisbyen ei uke senere.

– Sørumsand har vi avskrevet. De rykker nok opp. Men Rælingen har vi god ”heng” på. Og det er jo lov å håpe på hjelp fra en av deres tre siste motstandere, Nittedal, Fjellhamar og Skårer. Særlig Fjellhamar, sier Gresmo til Indre Akershus Blad.

Artikkeltags