Ei knust rute i den ene utgangsdøra er alt som synes på utsiden da Indre besøkte åstedet etter at tyver hadde brutt seg inn i Aurskoghallen natt til tirsdag.

Daglig leder Flemming Bo Christoffersen i Aurskog-Finstadbru Sportsklubb forteller at tyvene kom seg unna med noen brusflasker, kontanter fra brusautomaten, en prosjektor og diverse verktøy.

– Dette er helt meningsløst. Det er lite å gjøre seg til kjeltring for. De prøvde også å få med seg TV-en i kafeen, men den er fastmontert med hengelåser, så den lot seg ikke rikke, forklarer Christoffersen.

 

Verktøyet begrenser seg til noen tenger og en drill.

Les også: Føreren i bilen som lå bak skjønte at noe var galt og ringte politiet

Ei flaske som nesten er drukket opp med champagnebrus står igjen på verktøybenken i rommet der pensjonistgruppa til AFSK har fast tilhold hver torsdag.

– Innbruddet virker lite planlagt. Vi får dekket alt av forsikringen, men det blir jo en del opprydding og annet å ordne opp i som jeg gjerne skulle vært foruten, avslutter Flemming Bo Christoffersen, som henstiller publikum om å følge med på det som skjer utenfor Aurskoghallen i tida framover.