Først ut er den rutinerte popartisten Sigvart Dagsland, som står på scenen i Aurskog kirke torsdag 15. august.

55-åringen fra Stavanger er kjent for de fleste og står bak 20 plateutgivelser og har solgt totalt 500.000 plater i løpet av sin 33 år lange solokarriere.

Dagsland er blitt nominert til Spellmannspris tre ganger i pop-klassen og vant Spellemannprisen 1990 for albumet Alt eg såg.

I 1994 fikk han NOPA-prisen Årets verk for «Stup» og i 2009 fikk han Prøysenprisen.

Han har også blitt nominert til Hitawards.

Pop-tungvekter

Dagsland bor i dag i Bergen og er gift med musikeren Karoline Krüger.

– Det er en skikkelig tungvekter innen norskspråklig pop vi har booket. Vi har stor tro på at Dagsland vil fylle Aurskog kirke, sier en tydelig tilfreds mart'nsgeneral Knut Roger Grøtli.

Cash Commitment, som varmet opp for Trang Fødsel under årets Aurskogmart'n, skal denne gangen varme opp for Sigvart Dagsland i Aurskog kirke.

Orkesteret, som i dag drar rundt og fyller konsertlokaler over hele Østlandet, består av aurskogingene Bjørn Bakke og Hans Ulviken, samt bjørkelangingen Bengt Jacobsen, som i dag bor på Sørumsand, samt Kine Holst Steen.

- Vi har noen skikkelige godbiter for dem som er glade i både pop og rock, artister som blant andre Staysman & Lazz og Hellbillies. Besøket på mart'n i fjor var godt, og med dette årets artister, er jeg sikker på at enda flere vil besøke oss i 2019, sier en offensiv Grøtli.