Gå til sidens hovedinnhold

80 av 93 leiligheter er solgt: – Her har folk kjøpt sin første og sin siste bolig

Området begynner å ta form. Kun 13 enheter er igjen på markedet.

For abonnenter

Til sammen bygges det 93 enheter fordelt på fire bygg og om tre måneder er de første leilighetene klare til overlevering.

– 80 av leilighetene er solgt. Interessen har vært jevn og god! Det er fortsatt 2 boliger å velge blant som blir ferdige allerede i mai! Vi selger stadig noen leiligheter – nå nylig til et lokalt par som nedskalerer – og vi er godt fornøyde med salgstakten og hvordan prosjektet er blitt tatt imot lokalt. 43 leiligheter blir innflyttingsklare i mai i år.

Det sier eiendomsmegler i Sem & Johnsen Nye Boliger, Christopher Lejonberg, til Indre Akershus Blad.

Han forteller at «hele samfunnet» har kjøpt seg leilighet i Fetsund stasjonsby – det nye boligprosjektet rett ved togstasjonen.

– Alt fra de yngste, som fått sin første jobb og kjøper sin første bolig, til de som faktisk sier at «dette blir min siste bolig, nå er jeg ferdig med hagestell og snømåking».

Hele prosjektet skal stå klart våren 2022.

– Nydelig utsikt over Glomma

Egentlig skulle de første leilighetene stå klare siste kvartal i fjor, men på grunn av koronakrisen har det blitt noe forsinket.

– Det har selvfølgelig vært ekstra utfordringer for entreprenør Consto knyttet til smittevernhensyn, men salgsmessig tror vi pandemien kan ha innvirket positivt, sier Lejonberg.


Fetsund stasjonsby har togstasjonen som nærmeste nabo. Her får kjøperne gangavstand til det meste.

– Dette er topp moderne leiligheter med vannbåren gulvvarme, gjennomtenkte planløsninger og gode materialvalg. Det er heis, garasje, nærhet til sentrum og offentlig kommunikasjon – og de aller fleste får jo også en nydelig utsikt over Glomma, frister megleren.

Han har ikke inntrykk av at kjøperne bryr seg nevneverdig om utredningen av Kongsvingerbanen, og at Fetsund stasjon eventuelt blir en lokaltog-stasjon.

– Jeg har ikke inntrykk av at kjøperne er opptatte av det.

Kommentarer til denne saken