192 påvist smittet av korona på Romerike – personen fra Aurskog-Høland er friskmeldt

Det er nå bekreftet 192 tilfeller av koronasmitte på Romerike. Personen som har vært smittet i Aurskog-Høland, er friskmeldt.

DEL

Dette er koronasituasjonen i kommunene på Romerike lørdag:

Aurskog-Høland: Ingen flere personer har fått påvist smitte det siste døgnet. Kommunen har totalt hatt én person som har blitt smittet av viruset, men denne personen er nå friskemeldt og ute av hjemmeisolasjon. – Det føles veldig godt, sier kommunedirektør Inger Hegna til Romerikes Blad.

Lillestrøm: Det er nå 48 smittede i Lillestrøm, det betyr tre mer enn torsdag.

Nes: Ingen flere personer er blitt smittet av korona det siste døgnet. Det betyr at det fortsatt er seks personer som har testet positivt i kommunen.

Nannestad: Totalt har ni personer testet positivt for korona i Nannestad. To av disse – en person rundt 30 år og en person rundt 60 år – er innlagt på sykehus.

Nittedal: Kommunen har det siste døgnet mottatt melding om to positive tester. Det er betyr at det totalt er registrert 24 positive tester i Nittedal.

Enebakk: Tre nye tilfeller det siste døgnet, totalt 15 personer har fått påvist korona i kommunen.

Rælingen: Kommunen har ikke mottatt noen positive tester det siste døgnet. Totalt har seks personer har fått påvist koronavirus i Rælingen.

Eidsvoll: Det er ikke blitt påvist noen positive tilfeller av korona det siste døgnet. Tidligere har det vært opplyst at 21 personer har vært fått påvist smitte, men kommunelege Carls Magnus Jensen sier lørdag at dette er forårsaket av en regnefeil. Det korrekte antallet smittede i grunnlovsbygda er altså 20 personer.

Hurdal: Hurdal har foreløpig ingen påviste tilfeller av koronasmitte.

Lørenskog: Tre personer har fått påvist smitte det siste døgnet. Det betyr at totalt 37 personer er smittet i Lørenskog.

Ullensaker: Lørdag er 26 personer bekreftet smittet i Ullensaker.

Gjerdrum: Ingen nye smittetilfeller det siste døgnet, noe som betyr at det fredag fortsatt er totalt to person som er bekreftet smittet i Gjerdrum.

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.

Artikkeltags