Hit til Nordre Nordby gård på Lierfoss, skal Ola Mæle flytte.

Multimillionær snart på flyttefot

Ola Mæle gleder seg til å flytte til Lierfoss.
Bjørn Ivar Bergerud
Bjørn Ivar Bergerud Profil E-post
Publisert 10.10.2011 kl 13:43 Oppdatert 21.11.2011 kl 08:59

Tips en venn på e-post:Om ikke lenge kan multimillionæren pakke kofferten og flytte inn i sitt nye hjem på Nordre Nordby på Lierfoss.

– Vi venter bare på at det nye huset til de tidligere eierne av Nordre Nordby skal bli ferdig på Bjørkelangen. De skal få flytte ut i ro og mak før vi kommer til Lierfoss, sier Ola Mæle til Indre Akershus Blad.

Sammen med kona Vibeke og fire barn skal Ola Mæle flytte til Nordre Nordby som paret kjøpte for omlag 25 millioner kroner.

– Vi jobber blant annet med en mulighetsplan for Nordre Nordby. Som alle vet er det ikke enkelt å få overskudd av kun jord- og skogsdrift. Derfor ser vi på andre bruksmuligheter, sier Mæle.

– Ryktene sier at du vil rive hele gården for å bygge den opp på nytt. Stemmer det?

– Det kan jeg ikke gå i detaljer på ennå, men alle som har sett gården ser at det blant annet er et par driftsbygninger som ikke er av nyere dato. Vi gir full gass for dette prosjektet og gleder oss til å flytte til Aurskog-Høland.

Mæle er en av landets rikeste personer og har de senere årene slått seg opp innen eiendom.

På forsiden nå


Her skal de bygge en 2.000 kvadratmeter stor barnehage

FROGNER: En av Sørums største barnehager er i ferd med å reise seg av steinrøysa i Vardefjellet. 1. september skal de første av 120 barna være på plass.

Arrangerer villmarkskveld

BJØRKELANGEN: Bjørkelangen JFF kryper innendørs og inviterer til villmarkskveld i aulaen på Bjørkelangen videregående skole 29. januar.

Har demokrati på dagsorden

Sørumsand Rotaryklubb inviterer til foredrag med tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik.

Ble nektet å komme inn på restaurant:

– Sa de mistet kunder på grunn av oss

SØRUMSAND/ BJØRKELANGEN: De tre handikappede rullestolbrukerne og ledsagerne ble nektet adgang til kinarestauranten. – De bråker for mye og spiser for lite, mener innehaveren.